TRYLLEKUNSTNERE

JESPER AMSTRUP


Jesper Amstrup optræder både som tryllekunstner og som bugtaler. Det er hylende morsomt, og publikum vil græde - af grin !

Selv om man er blevet voksen behøver man ikke kede sig, og her finder du netop den underholdning som byder på charmerende optræden, spas, sjov, gevaldig morskab, forbløffende tricks og magiske mirakler.


Bugtaler:


Se dagens hovedperson komme i centrum i et hamrende sjovt bugtalershow, hvor hovedpersonen fortæller om sig selv og de bedrifter han eller hun har begået. Hovedpersonen får en maske på og fungerer som bugtalerdukke, og har ingen indflydelse på ordene der kommer ud af munden. Det giver anledning til mange sjove situationer når hovedpersonen fortæller om sine seneste dumheder og triumfer. Jesper Amstrup kan modtage stikord og oplysninger om hovedpersonen, som vil blive strikket ind i showet.


Comedy trylleri:


En skøn blanding af trylleri, sjov, selvironi og improviseret humor. Showet er for alle aldre, og holder sig et godt stykke over bæltestedet. Gæsterne er med i underholdningen fra start til slut - både oppe foran, og nede fra pladserne. Der er rig mulighed for at blande sig, og det kommer der mange sjove situationer ud af. Det gør at showet aldrig er helt det samme, og selskabet er en del af showet uden at nogen bliver til grin.


Med årelang erfaring indenfor dansk underholdning, har Jesper Amstrup udviklet en sans for timing, bid i bemærkningerne og næse for frækhed, hvilket tilsammen giver en sjov personlig oplevelse.