TRYLLEKUNSTNERE

KRISTIAN SKOVBO


Kristian Skovbo er en erfaren entertainer med mange jobs bag sig. Kristian er i stand til, med sit trylleri og magi som er tilsat en stor portion humor, at underholde selskaber af enhver størrelse, hvad enten der er tale om firmaarrangement, privatfest, reception eller andet.


Dette er ikke tryllekunstneren med kanin og høj hat, men derimod trylleri hvori der indgår en stor grad af charme, fingerfærdighed og humor.


Måske er det første gang at flere i selskabet møder hinanden. Med Kristians optræden for gæsterne sættes samtalen i gang, og alle får en fælles oplevelse at tale om, - en oplevelse som sent vil blive glemt.


Close-up trylleri er underholdning som foregår rundt ved selskabets borde, helt tæt på. Trylleri er mere end trylleri - tilskuerne involveres og får lattermusklerne rørt.


Det store show er en optræden der vises for alle på een gang. Dette show kræver ingen scene, kun 2x2 m. gulvplads. Flere fra publikum kan inddrages som en del af showet, hvilket altid er til stor morskab.


De 2 showtyper kan sagtens kombineres, og kan uden problemer foregå på engelsk hvis der er tale om et internationalt publikum.