SHOW & ARTISTERI

PAPKASSESHOW


Papkasseshow er blandt de mest etablerede navne indenfor dansk underholdning og entertainment.


Papkasseshow leverer et tempofyldt, engageret og medrivende show med focus på publikum. Kim og Morten optræder med en papkasse og en guitar og velkendte hits i nye forklædninger og humoristiske fortolkninger.


Showet er fyldt med jokes og hurtige replikker der hurtigt løfter stemningen op i de lattermilde luftlag, så selv den største party-killer må give op og feste med.


Papkasseshow startede som gademusikanter på Strøget i København og fortsatte via cafe'er og spillesteder til gentagne optrædender på alle landets største festivaler.


En snes optrædender i underholdningsprogrammer på DR1 og TV2 er det også foreløbigt blevet til, samtidigt med shows til utallige firmafester, sportsfester, konferencer, jubilæer og private sammenkomster med mellem 20 og 8.000 gæster. De har optrådt til cykelløb, fodboldkampe, i svømmehaller, i tog og på taget af en sightseeingbus gennem Københavns gader. I udlandet bl.a. som feltunderholdning i Kosovo og Bosnien.


Papkasseshow underholder selskaber af enhver størrelse, alder og sammensætning.

Kim og Morten sætter en ære i at ramme nerven på netop det publikum de står overfor, og de er i stand til at levere korte såvel som længere shows, samt optræde som konferenciers.


Et show kan være på både dansk og engelsk, og er der specielle ønsker efterkommes de i videst mulig omfang.