SERVERINGSTEATRE

MÜLLERS CATERING


Müllers Catering har siden 1991 optrådt over det ganske land som skøre tjenere.


Serveringspersonalet vil med sit højtuddannede personale gøre alt for at netop Deres arrangement vil forløbe perfekt og efter de forskrifter som sig hør og bør ved Deres festlige lejlighed.


Müllers Catering leverer anderledes serveringsformer til bryllupper, fødselsdage, firma- fester, receptioner, konferencer m.m. Et serveringsshow som ryster selskabet sammen lige fra festens start. Müllers optræder fra minimum 2 tjenere og op til flere, og garanterer at med serveringpersonalets medvirken vil Deres arrangement ikke blive glemt lige med det første.


Cateringfirmaet startede i forbindelse med den såkaldte "Natcafe" i det odensianske kulturhus "Badstuen". Natcafe'en var en blanding af underholdning og oplysning, og i løbet af årene optrådte alt fra mavedansere og musikere til drag-queens på scenen.

...Og så var der tjenerne...de var over det hele !


Badstuens Natcafe kørte i mange år og var et stort tilløbsstykke. Folk stod i kø for at få billetter og efterhånden som folk snakkede mere og mere om "de der tjenere" blev man enige om at staben skulle have et navn. Navnet blev Müllers Catering.


I de efterfølgende år har rygtet om Müllers Catering spredt sig rundt omkring i Danmark. Således har tjenerne fået set en del hoteller, restauranter og forsamlingshuse indefra. Men også lagerhaller, skoler, brillebutikker og politistationer har haft besøg af Müllers Catering. Og så er der alle de private hjem, der har dannet rammen om alt lige fra barnedåber og bryllupper til fødselsdage og...nej, endnu ingen begravelser.