SERVERINGSTEATRE

STUMTJENEREN ARVID


Et stensikkert hit…!!

Kendt fra TV's "Det' ren kage - mand" !


Stumtjeneren Arvid er serveringsteater på en fuldstændig unik og anderledes måde. Uden at sige en lyd overhovedet, underholder han selskabet med sin mimik og humoristiske fremtræden.


I modsætning til andre serveringsteatre som typisk kommer og laver et indslag på 30-60 minutter, deltager Arvid på lige fod med det øvrige serveringspersonale i en stor del af arrangementet, ofte flere timer, og i nogle tilfælde endda til arrangementet er slut.


”Det skal være sjovt for festens hovedperson, for gæsterne og for mig selv. Så længe det er det, er der ingen grund til at stoppe” Citat: Arvid.


Det skal understreges at der ikke er tale om et flere timers ”Arvid-Show”. I perioder er han helt ude af billedet, eller deltager i serveringen sammen med det øvrige personale, næsten uden uheld og komisk fremtræden. Glem enhver uro om "det nu bliver for meget”. Hans store erfaring bl.a. som professionel skuespiller sammenholdt med sin gode fornemmelse for forskellige mennesketyper, bestemmer præcist hvor langt han kan gå, - og hvor længe.


Den gode stemning som Arvid medvirker til at skabe, holder til arrangementet er slut.


Her er tale om underholdning på absolut højeste plan !