KOMIKERE

ELRIK NØRMO, TOTALVEJLEDER OG 4U-COACH


"Giv en varm hånd til Danmarks nok bedste coach"!


Sådan lader Elrik Nørmo sig præsentere før hvert interaktive foredrag eller kursus, han holder. Men i virkeligheden er Elrik måske snarere Danmarks mest kiksede og komiske coach.


Elrik Nørmo er selvglad ud over det sædvanlige og har et væld af kompentencer ifølge ham selv. Faktisk så mange, at han har samlet dem under universal-titlen Totalvejleder.


Elrik Nørmo deler ud af sin visdom til privat-og firmafester, til faglige arrangementer, teambuilding, kick-off kurser, samt på offentlige scener. Overalt har Elrik Nørmo henrykket publikum - bare ikke helt af den grund, han selv tror.


Elrik Nørmo er oprindelig uddannet indenfor postvæsenet, hvor han avancerede støt og roligt. Efter 12 år fik han sin egen cykelrute og efter 15 års tro tjeneste blev han som belønning opfordret til at deltage i projektet "Nyt Indhold I Cykeltasken". Her fik han adgang til et utal af kurser i alt fra "Find Din Indre Kriger" til "Forlæng Dine Parforhold". Nu har han nået indsigtens bjergtinder og beretter begejstret om udsigten, hvor han kommer frem.


Bestil f.eks Elrik Nørmo som den kiksede konsulent eller oplægsholder til jeres konference eller temadag. I kan også få fake-erhvervskurser og kikset undervisning i modefænomener som samarbejde, rummelighed, kommunikation - og mange andre ting som ingen nogensinde har set.


Elrik Nørmo guider jer med sikker hånd og stemme gennem lette gruppeøvelser i en vildt tryg atmosfære, og giver healing på stedet til de kursister, der får behov for det.


Elrik har skabt forandring i selv de største virksomheder. En af hans klienter blev så forandret, at selv hendes hund ikke kunne genkende hende.


Der kan indgå stikord og oplysning om et tema, om medarbejdere, ledere, festens hovedperson osv.

Manden bag Elrik Nørmo er iforresten både praktiserende psykolog og kursus-facilitator, så han ved, hvad han snakker om og laver sjov med :-)


Gennemført og hamrende morsom optræden garanteres.

Elriks motto: "Kunderne sætter grænserne - vi overskrider dem! "Kundeudtalelser:Tak for en forrygende forestilling! Folk var meget begejstrede og der er kommet mange kommentarer. Der er blevet brugt udtryk som “vanvittig morsom” og “hysterisk sjov”, og folk har bla. sagt:
– “Jeg grinede, så tårene trillede”,
– “Han var bare alt alt for sjov – tænk at have den fantasi og at kunne se så ægte ud, man troede sgu, at han var virkelige lig i starten.”
-“Jeg har aldrig grinet så meget, hold da op – top underholdning”
– “Han gav festen det helt rigtige spark.”


- Medarbejdere på Jyllands-Posten“Rumme mig – rumme dig”…… Tusind, tusind tak for forrygende og fantastisk underholdning ved vores bryllup af coach Elrik Nørmo. Det var et brag af komik i allerhøjeste klasse og gæsterne var fuldstændig ødelagt af grin – tårerne trillede og emnet coachning blev efterfølgende berørt en del gennem aftenen. Genial, blændende og vedkommende optræden og vi kan kun på det varmeste anbefale din underholdning. Det skal ikke vare længe, inden vi skal i gruppeterapi igen……


 - Jette Hansen/Per Friis, LyngbyVi vil gerne sige tusind tak for et show i verdensklasse ved vores konference. Det var lige på kornet – mange af deltagerene kom bagefter og sagde, at det var det sjoveste de nogensinde havde været med til. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du vil høre fra nogle af dem, når de skal have fundet underholdning til fremtidige arrangementer.Det er svært at finde ord for, hvor fedt det var, men du kickstartede i den grad festen og blev citeret mange gange i løbet af resten af konferencen.
“Genialt” var det ord, som de fleste brugte til at beskrive din optræden ;o)


- Anette Larsen, UVdata A/S Videncenter for e-businessTusinde tak for en super god underholdning og komik ved vores julefrokost i fredags! Du skal vide, at vi har fået SÅ mange positive tilbagemeldinger og mange mener, at det er absolut det bedste vi har haft af underholdning til dato. Så vi er selvfølgelig utrolig glade over, at det lykkedes os at få “fingrene i dig” i år. Med ønsket om en rigtig glædelig jul samt et fantastisk nytår.


- Jette / Triscan A/S


Vi har aldrig til en firmafest haft så god underholdning. Alle blev fanget af dit show, som rammer meget bredt og er hylende morsomt. Jeg kom selv til at grine så meget, at jeg var gennemblødt af sved, og det har efterfølgende frembragt mange grin i vores firma. Tak til “Elrik Nørmo” for fantastisk underholdning. Vi kan kun give dig vores varmeste anbefalinger som underholdning.


- Henrik Larsen, KSN Industri A/S