SOLO, DUO & PIANISTER

CARSTEN BO


Carsten Bo's liv som professionel musiker blev beseglet da han i en alder af 8 år vandt en talentkonkurrence foran 2000 mennesker ved et Johnny Reimar Show.


Siden har Carsten gennem 5 år spillet med "Klaus & Servants", såvel live som på pladeindspilninger. Senere kom han med i "De 4 Esser", som med melodien "Malaika" lå nr. 1 på hitlisten i flere uger, og som ind imellem var backing for bl.a. Birthe Kjær og Bjørn Tidmann.


Som solomusiker spiller Carsten afdæmpet dinermusik på klaver og keyboards. Repertoiret til den efterfølgende dans spænder bredt fra en vals over dansktop, country, pop og rock til de nyere hits med bl.a Rasmus Seebach, Big Fat Snake, Thomas Helmig osv. Repertoiret tilpasses arrangementets art, og er naturligvis ikke det samme til en guldbryllupsfest som til en 30-års fødselsdagsfest.


Som duo har Carsten Bo gennem de sidste 10 år allieret sig med guitaristen Jon Kjærran, som er mest kendt for sin rolle i bandet "Killer Queen", som har fået ry for at være landets bedste Queen-kopiband. Numre som "Still Got The Blues", "Stupid Man", "Bonsoir Madame" og mange andre får en helt anden dimension når Jon trykker den af på een af sine mange guitarer. Der er som duo ligeledes et stort Shadows og Cliff Richard repertoire, som bare gør sig bedst med en rigtig guitarist.