SOLO, DUO & PIANISTER

LANGHOFF & DOHN


- når kun det bedste er godt nok!


Langhoff & Dohn tilbyder levende musik i absolut topklasse. Kunderne er kvalitetsbevidste arrangører som ønsker at give deres gæster en eksklusiv oplevelse – uanset om anledningen udgør en reception, en firmafest, en kongres, en koncert eller en privat mærkedag.


Langhoff & Dohns filosofi er at alt er 100% live. Der bruges ingen kunstige tilsætningsstoffer. Der spilles uden rytmeboks eller på forhånd indspillede arrangementer fordi de sætter en ære i godt musikalsk håndværk. Duo’en tror på at publikum kan høre og fornemme forskellen på om musikken lever i nuet, eller om den afvikles stift og mekanisk. Der bruges derfor heller ikke sætlister, nodestativer eller tekstmapper, fordi bandet ønsker at være i øjenhøjde og kontakt med det publikum som de er sammen med. I stedet bruger duo’en deres ører og fingerspidsfornemmelse, og tager udgangspunkt i arrangørens ønsker og selskabets smag. Det brede repertoire omfatter danske og internationale sange fra de seneste syv årtier.   


Bjarne Langhoff og Eskil Dohn er to professionelle musikere som har arbejdet sammen i mange år. Deres fortid ligger hos navne som De Syngende Lussinger, Le Freak, Lars Lilholt Band, Sigurd Barrett, Søren Sko, Jette Torp, Inside The Whale, Viggo Sommer, Maria Lucia og Bruce Guthro ( Runrig ).


Bjarne Langhoff har desuden opnået fornemme anmeldelser for sin medvirken i musicalerne Grease, Chess, Hair samt Evita. Bjarne har endvidere medvirket i DR’s Melodi Grand Prix flere gange, og opnået en finaleplads i TV2’s sangkonkurrence ”Voice”.


Eskil Dohn er en alsidig sanger og multiinstrumentalist der er kendt af mange som guitarist i Lars Lilholt Band, som han har turneret med i knap 10 år. Sideløbende har han været sangskriver og komponist for en række danske artister og komponeret musik til teater og tv. Eskil behersker instrumenter som guitar, trompet, saxofon, mandolin, violin og bas.

Begge musikere har foruden medvirken på adskillige indspilninger også udgivet CD’er i eget navn, med egne kompositioner.


Langhoff & Dohn kan foruden som duo engageres som trio, kvartet og kvintet, alt efter arrangementets størrelse og karakter.

Aktiv Booking anbefaler uforbeholdent Langhoff & Dohn til alle typer arrangementer. Her er nærvær, kvalitet og professionalisme i usædvanlig grad, for dem der synes at musikken er vigtig.