CITATER FRA MODTAGNE MAILS FRA ARRANGØRERKultur-& Erhvervscenter Jammerbugt


Karsten Højen, direktør og kulturformidler:


Vi havde 1. april besøg af Tjekkiske ABBAcz. Og det er ikke en aprilsnar når jeg siger at koncerten var en succes langt over hvad vi kunne forvente. Showet var så gennemført og velspillet at det var en fryd. Energien fra de fire dansende piger sammenholdt med den musikalske energi var en mavepuster. Der er tale om et højst professionelt orkester der spiller og synger med et rigeligt stort overskud og charme.


Også publikumsmæssigt var det en succes – udsolgt lang tid før, og et publikum der efter sidste ekstranummer stod op og klappede i mere end fem minutter. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg booker Tjekkiske ABBA.


 


Vostrup Musikhus


Henrik Laurvig, Bookingansvarlig:


Vi havde lørdag den 2. april koncert med ABBAcz i et totalt udsolgt Vostrup Musikhus. Og hele showet fungerede perfekt til alles glæde og tilfredhed, med gentagne stående ovationer fra et yderst begejstret og medsyngende publikum.


Alt er så professionelt gennemført og tæt på originalerne, at man helt glemmer at der “kun” er tale om en kopi. Og når udsigterne til at få de ægte Agneta, Benny, Bjørn og Anni-Frid til at samles igen er så små - måske slet ikke eksisterende – så er ABBAcz helt sikkert en værdig erstatning som jeg kun kan give min største anbefaling.


 


Græsted Veterantræf


Maja, Græsted Veterantræf:


Hej Jørn, vil du sende denne mail videre til vidunderne fra ABBAcz, tak.


Dearest members of ABBAcz.


I just want to say thank you for the wonderful concert you played at Græsted Steam Fair last sunday. It was a joy to listen to and see your energy on stage! We could see how much the audience loved your music and the show. THANK YOU. Maja, and the rest of Græsted Veterantræf.


 


CafeBiograf Bernhard, Præstø


Anker Rasmussen(leder) i interview til TV2 Øst mens koncerten er i gang:


Da jeg i sommers hørte ABBACZ på Bakkens friluftsscene var jeg ikke i tvivl om at dem skulle vi have til Præstø hvis det var muligt. Og det har vi ikke fortrudt, - det derinde er jo intet mindre end kanon, og hvis muligt skal vi helt sikkert have dem igen.


 


Nordjysk Beat Revival, DGI-Huset, Aalborg


Poul-Henning Knudsen, arrangørgruppen:


Jeg ringer bare for at sige at ABBA-bandet var helt fantastiske. Utroligt gode musikere og sangerinder, og energien fra dem kunne jo tage pusten fra selv den mest trænede. God lyd, - vi er 100% tilfredse. Håber I også var tilfredse med vor del af arrangementet (det var vi !).