KONCERTNAVNE

THE STRINGZ (CZ)


The Stringz er en klassisk trio sammensat af kandidater fra  prestigefyldte musikakademier som Prag, Wien og Moskva. Trioen spiller I en klassisk opsætning deres egne arrangementer af populære rock & pop melodier som alle kender. Trioen passer perfekt til mindre arrangementer som f.eks. musikforeninger receptioner, bryllupper osv. Her kan spilles traditionelle klassiske værker og/eller rock & pop i trioens egne klassisk inspirerede versioner.


Til større arrangementer som teater og festivals m.v. udvides trioen med bas og trommeslager, - og her kommer der virkelig knald på !!  I egne fortolkninger af pop & rock klassikere bevæger orkesteret sig nærmest ud i en klassisk/rock tilstand som begejstrer de fleste, - selv de som normalt ikke er elskere af klassisk musik. Med de rette forhold til stede er et formidabelt lysshow i høj grad med til at højne oplevelsen.

 

Lokale anerkendte sangere/sangerinder kan evt. deltage.

Et show af meget høj kvalitet.


Link til deres hjemmeside: www.thestringz.cz

Lucie Klasek

Pop violinist, kandidat fra Janasek Konservatorium i Ostrava (violin), og Prag Academy of Performing Arts (music management). Vender efter studier og erhvervserfaring i New York, London og Wien tilbage til Tjekkiet og grundlagde violin duoen Femme2fatale som snart kom under bureauer over hele verden. I 2015 grundlagde hun Creative Music Lab som repræsenterer ikke kun violin duoen, men også trioen The Stringz og andre orkestrale projekter. Optræder desuden som solist med sit violinshow sammen med DJ og dansere.

Ladislav Marias

Begyndte at spille cello som 4-årig, og er nu studerende på 5. år på Prags Konservatorium. Ladislav har under studierne opnået succes i mange nationale og internationale konkurrencer som f.eks. 2. præmie i den internationale konkurrence Bogdan Warlacha Talenter i Europa. Optræder foruden som cellist i The Strings også som solist. Har en kærlighed for såvel klassisk musik som også house, pop og rock.

Alexandr Khristianov

Fremragende russisk pianist, komponist og arrangør, uddannet på det prestigefyldte P.I. Capkovsky konservatorium i Moskva. Forfatter til symfoniske, kammer – og jazz kompositioner som spilles i en lang række lande. Hans ekstraordinære improvisationsfærdigheder og overlapning af musikgenrer er værdsat af både musiske partnere og publikum. Alex er desuden en højst efterspurgt jazz pianist, samt en meget populær og respekteret underviser.