KONCERTNAVNE

QUEENIE (ZC)


Queen, sandsynligvis det mest succesrige rock band i 70’erne og 80’erne, har længe været en legende med mange sange der er blevet ægte klassikere !


Med hundredevis af koncerter overalt i Europa og dele af Asien siden 2006 har tribute bandet Queenie haft entusiastiske fans rundt om i verden. I 2008 spillede Queenie som headliner-band til verdens første Queen festival i Montreux inviteret af Freddie Mercury’s personlige assistent Peter Freestone.


Queenie optræder med originale instrumenter 100% live, uden brug af pre-tracks – nøjagtigt som de originale Queen gjorde. Kombinationen af originalinstrumentering og Michael Kluchs fantastiske stemme gør hvert show til en unik og imponerende levende oplevelse fuld af energi. Autentiske kostumer og en massiv scene og lyd/lysproduktion gør showet til en særlig oplevelse, og kostumeskift i ægte Freddie Mercury ånd er en selvfølgelighed.


Her er tale om en koncert fuld af megahits som Radio Gaga, I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions og mange mange flere…..


Se mere på www.queenie.cz