KONCERTNAVNE

NEIGHBOURS (DK)


I spidsen for orkesteret "Neighbours" står naboerne fra Ansager Helge Engelbrecht og  Tommy Rasmussen. Siden 2002 har bandet spillet koncerter overalt i landet og desuden udsendt 7cd'er samt 4 dvd. Særligt kendte er orkesteret for deres utallige koncerter i Mariehaven i Ansager hvor de spiller sammen med kendte gæstebesøgende solister og orkestre som f.eks. Jette Torp, Rikke Mølgaard, Tamra Rosanes, Michelle Birkballe, Henning Stærk, Ivan Pedersen og mange andre. Der er altid fuldt hus ved disse koncerter, og mange af dem er efterfølgende blevet sendt på TV2 Charlie.


Alle kender Helge Engelbrecht, ikke mindst for hans mange optrædender i Dansk Melodi Grand Prix hvor han udover en flot førsteplads med sangen "En Lille Melodi" har opnået adskillige andre flotte placeringer. Men mange vil også nikke genkendende til Tommy Rasmussen som har en fortid i rock-orkesteret Skagarack,- og som desuden er kendt for sin kæmpeflotte sangstemme. Begge bidrager de med kompositioner til dels deres duo-samarbejde under navnet "Naboerne" og dels til "Neighbours".


Med sig på holdet har de 4 andre fremragende musikere som hver for sig spiller med eliten af den danske musikscene. Dennis P. (trommer), Allan Nagel (bas), Ronnie Olesen (keyboards, guitar m.m.), og Morten Husted (guitar, banjo, mandolin m.m.).

Sammen udgør de et band som er utroligt levende og velspillende.


Udover den mere elektrificerede udgave af bandet, holder orkesteret også meget af at komme "i det akustiske hjørne", og som sådan kan de også bookes.