KONCERTNAVNE

MIRAGE (NL) (Fleetwood Mac)


Med et albumsalg på mere end 100 millioner kopier er Fleetwood Mac blandt historiens allerstørste rocknavne. Fem fremragende og passionerede hollandske musikere med en særlig kærlighed til Fleetwood Mac er gået sammen i en mission for at give nyt liv til de gyldne hits som Fleetwood Mac stod for både i den første version af bandet i 60’erne og den nyere version fra 70/80’erne.


Bandet ”Mirage” tager med den øjeblikkeligt genkendelige Stevie Nicks-sound fat i numre som f.eks. Dreams, Rhiannon og Sara. Christine McVie’s flotte sange som Songbird og You Make Lovin’ Fun osv, er selvfølgelig også at finde på bandets repertoire som også bevæger sig ud i de mere rockprægede numre som Don’t Stop og Go Your Own Way. Et udvalg af de fineste blues numre fra Peter Green æraen kommer også forbi i det 90+ minutter lange show.


Listen af hits er alenlang, og de stærke vocal-kvaliteter som de individuelle musikere besidder garanterer både et varieret program og de flotte vocal harmonier som kendetegner Fleetwood Mac. Dette sammen med farvestrålende kostumer og høje hatte er med til at gøre oplevelsen autentisk.