KONCERTNAVNE

G-RUNS'n ROSES (CZ)


Umiddelbart leder navnet tankerne hen på et kendt amerikansk rockorkester.  G-runs i denne sammenhæng er dog noget helt andet, idet G-run jo er betegnelsen for en speciel spilleteknik som bruges meget i bluegrass musikken.


G-runs ’n Roses er et ungt og energisk bluegrass-band fra Tjekkiet som spiller både originale og cover sange, med stærkt focus på solid rytme og stramme vocal-harmonier. Med elegante arrangementer og ide’-rige soloer bevarer bandet samtidigt en dyb respekt for traditionel bluegrass musik.


Orkesteret blev dannet i 2006, og den nuværende line-up er fra 2012. Deres første CD ”Learning To Fly” blev udgivet i 2008, og deres seneste udgivelse ”Gravity” fra 2013 er netop med den nuværende besætning. Begge albums modtog entusiastiske anmeldelser i de store europæiske bluegrass-magasiner.


G-runs ’n Roses har turneret de fleste europæiske lande og spillet på adskillige festivaler og klubber, med adskillige re-engagementer til følge. Adskillige anmeldere og amerikanske bluegrass musikere udtaler at bandet lyder nøjagtigt som et solidt amerikansk bluegrass orkester – ingen forskel.