KONCERTNAVNE

CROSS, SCHACK & OSTERMANN (DK)


The Trio From Hell


- tre gamle drengerøve som spiller rock & rul - straight forward music - tilsat en passende mængde humør, gode anekdoter og uhøjtidelig smalltalk. Et mix som er en stor oplevelse og hvor underholdningsværdien er i top.


Billy Cross, Mik Schack & Flemming Ostermann bidrager med deres vidt forskellige genrebaggrunde altid til en forrygende stemning. Ikke mindst den helt unikke opsætning med sang, guitar, bas, vaskebræt samt gode historier, byder på en totaloplevelse som savner sidestykke i Danmark.


Trioens situationsfornemmelse er helt i top, og deres glæde ved at spille for et veloplagt publikum er ganske tydelig. Musikken er fortolkninger af blues-rock'n'roll og countryklassikere i een skønsom blanding som er til at forstå, umulig at misforstå og totalt sammenhængende, ørehængende og vedhængende.


En lille trio med store navne:


Billy Cross

Den eminente amerikanske guitarist og sanger, som har spillet med så store navne som Bob Dylan, Sha Na Na og Meat Loaf. Siden sin ankomst til Danmark i 1974 er hans mest kendte samarbejde nok med Delta Cross Blues Band og Everybody's Talking. Billy har desuden medvirket på og produceret omkring 50 cd'er med store danske og internationale navne.


Mik Schack

Var arving til Schackenborg, men ønskede ikke at overtage godset. I stedet tæsker han sit vaskebræt i takt med sine rappe replikker, og er mest kendt som studievært på P3 og som TV-vært i DRTV's "Hjemmeservice". Tidligere arbejdede han bl.a.med Totalpetroleum (Monrad, Rislund og Tømrer-Klaus), og den nødvendige klassiske jazz får han udlevet med Peruna Jazzmen.


Flemming Ostermann

som nu er lærer på Det Rytmiske Konservatorium i København, arbejdede tidligere med Savage Rose, Anne Linnet, Sylvester og Svalerne, Anne Dorte Michelsen, Kaya o.m.a.