KONCERTNAVNE

ABBAcz (CZ)


ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Björn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale ABBA. Desværre har bandet for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Björn Ulvæus er citeret for udtalelsen ” hvem gider i virkeligheden se på halvgamle popstars, - og for øvrigt mangler vi ikke pengene”.  Så dermed er en ABBA live-oplevelse udelukket, - og dog…


Tjekkiet har været kendt i nogen tid for sine mere end fremragende hyldest bands. Eet godt eksempel er The Beatles Revival fra Prag som Aktiv Booking repræsenterer for Skandinavien.  Et andet exceptionelt eksempel er ABBAcz ligeledes fra Prag, som er dannet og ledet af den tidligere trommeslager fra  The Beatles Revival, Pavel Fîsar. Dette hyldest band har vist sig at være af tilsvarende høj kvalitet, og Aktiv Booking har sikret sig rettighederne for Skandinavien.


ABBAcz er et show i absolut topklasse, og bandet tilstræber en perfekt produktion i alle detaljer. Originale kostumer og koreografi er en selvfølgelighed, og hvis scenestørrelsen tillader det er kulisserne ligeledes i top. Der er garanti for 100% live performance, - ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.


  • Der er 8 optrædende i det energiske show.
  • Foruden ABBA formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger.
  • Bandet spiller alle typer events: festivaler, teatre, byfester, firmafester, privatfester m.v.


Klik på linket til ABBAcz’s egen hjemmeside og læs mere.

Husk at klikke lyden til i nederste højre hjørne (højttaler-ikon).


Et show i topklasse, -  og her kan man både lytte, synge med, -  og danse !


Se den omfattende reference liste i Danmark herunder: