KONCERTNAVNE

THE BEATLES REVIVAL (CZ)


The Beatles Revival fra Prag er blandt de bedste og mest autentiske Beatles kopi bands i Europa i dag.


Orkesteret er blandt de få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet  arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa.


Orkesteret gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Hver detalje er vigtig, - der stræbes efter autentisk fremtoning på alle områder. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse.


Med opstart i 1996 er det blevet til mere end 4500 shows overalt i Europa på nationale TV-kanaler, festivaler, teatre, klubber, fester for internationale firmaer og kendisser samt selvfølgelig overalt hvor The Beatles fejres, – som f.eks. Beatle Konvention i Hamburg og Beatleweek i Cavern Club i Liverpool.


I Danmark har orkesteret bl.a.spillet på festivaler og musikteatre, til byfester og firmafester m.v.


En koncert med The Beatles Revival bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af at det er de rigtige Beatles som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens…!


Se den lange referenceliste herunder