FOR BØRN

MUDDI & SALAMIDRENGENE


Muddi & Salamidrengene er blevet en institution, eller - om man vil - legendarisk  indenfor dansk børne-og familieunderholdning. I et godt stykke over 20 år har de via et utal af cd-udgivelser, liveoptrædener og tv-shows fyldt os med hits som fans og radioer har taget til sig med stor begejstring.


Orkesteret tager ikke bare de velkendte børnesange op i nye arrangementer, men leverer en strøm af egne kompositioner som børnene elsker, og som ligger lige til at synge med på. Børnene udfordres og opfordres til at tænke over tingene og bruge deres krop og fantasi, og netop fantasien spiller en stor rolle i Muddi & Salamidrengenes univers. Orkesteret består af Muddi, forsangeren med de ternede bukser, termoseler og blå kasket - altid god for en hurtig bemærkning. "Sømanden", som aldrig er bleg for en god søgang. "Per Syvspring", den evigt eventyrsøgende safarimand, og "Lui-Lui" den altid chili-spisende mexicanske cowboy.


Skynd dig at tage danseskoene på, for i selskab med Muddi & Salamidrengene får ingen lov til at lytte passivt. Bandet lægger meget vægt på at give børnene oplevelser hvor flere sanser er i brug, for som altid er der fuld skrue på når Muddi og drengene trykker den af.


Salamidrengene har med deres musik, og i særdeleshed deres humør slået sit navn fast i alle børns hjerter, og tilføjet den danske sangskat nye evergreens.

Orkesteret ligger i en liga for sig.