FESTBANDS

FOUR SNACKS


Med inspiration fra rock’n’roll’en der prægede musikkulturen i 50’erne og 60’erne drager Four Snacks fra første tone tankerne tilbage på datidens store kunstnere, og bandets fremtræden er ligeledes med til at skabe en komplet og original oplevelse.


Four Snacks har med mange års erfaring underholdt til et væld af forskellige arrangementer på såvel store som små scener rundt om i Danmark. Bandets 5 mand besætning vil med garanti byde på en forrygende live performance der inkluderer en totaloplevelse, så arrangør og gæster ikke skal tænke på andet end at bidrage med godt humør og dansesko.


Four Snacks tager afsæt i både danske og internationale kunstnere og kan byde på et repertoire der blandt mange andre inkluderer Elvis Presley, Cliff Richard, Johnny Cash, Paul Anka, Little Richard, Chuck Berry og naturligvis vore egne Four Jacks og Otto Brandenburg. Musik fra dengang farfar havde sine egne tænder.


Four Snacks er originalerne tro, og bestræber sig på at lave den rigtige sound så stemningen fyldes af toner fra dengang den ”nye” musik opstod og blev banebrydende for tiden efter.