FESTBANDS

ALL THE HITS


En anbefaling af "All The Hits" til dit arangement er en anbefaling af fremragende musikere, energi, professionalisme, flot attitude og udstråling, charme, spilleglæde samt stort musikalsk overskud. Kort sagt: Et yderst oplagt og velspillende band som er høj kvalitet for både det dansende og det lyttende publikum.


Her er i særlig grad tale om rutinerede og top-professionelle musikere fra det etablerede danske musikmiljø, som har spillet backing for blandt andre Rasmus Seebach, Outlandish, Ankerstjerne og Allan Olsen.


Disse musikere, som har flere år bag sig i branchen, har sammensat et bredt repertoire der rækker lige fra 50'er og 60'er pop og rock fra Beatles, Rolling Stones og Elvis Presley over det bedste fra 70'erne og 80'erne med f.eks. Stevie Wonder, Doobie Brothers, Donna Summer, Kim Larsen, Thomas Helmig, Halberg-Larsen og Rocazino til de seneste par årtiers bedste hits fra bl.a. U2, Robbie Williams og Gavin DeGraw.


Det brede repertoire er garanti for succes uanset om der er tale om firmafest, bryllup, den runde fødselsdag, byfest eller noget helt femte.


De to charmerende frontfigurer Casper Panduro (guitar) og Frederikke Vedel synger begge fremragende forstemme, og sikrer dermed alsidighed på vocalområdet.

Det solide backingband som er Jasper Staffansen (keyboards), Tommy Sørensen (bas) og Thomas Gundal (trommer) synger alle korstemmer. Dermed er både musikken og vocal-arrangementerne i absolut topklasse.


Der er høj grad af feksibilitet omkring orkesteret, idet det kan bookes i forskellige konstellationer, alt efter arrangementsstørrelse og budget.


F.eks.:

  • 5 musikere som beskrevet ovenfor.
  • 4 musikere, med fravalg af sangerinde eller keyboards.
  • 3 musikere, - se "Casper Panduro Trio" andetssteds på Aktiv Bookings hjemmeside.


Der kan desuden udvides med blæsere og/eller med kendis-solister.

Orkesterets keyboard-musiker kan spille afdæmpet musik under middagen hvis det ønskes.

All The Hits eller Casper Panduro Trio er en sikker musikalsk og dansabel succes.