FESTBANDS

CASPER PANDURO TRIO


En anbefaling af Casper Panduro Trio til dit arrangement, er en anbefaling af   fremragende musikere, energi, professionalisme, flot attitude og udstråling, charme, spilleglæde samt stort musikalsk overskud. Casper Panduro Trio er høj kvalitet for både det dansende og lyttende publikum.


Her er tale om rutinerede og top-professionelle musikere fra det etablerede danske musikmiljø som har spillet backing for blandt andre Rasmus Seebach, Outlandish, Ankerstjerne og Allan Olsen.


Disse musikere som har flere år bag sig i branchen, har sammensat et bredt repertoire der rækker lige fra 50'er og 60'er pop og rock med Beatles, Rolling Stones og Elvis Presley over det bedste fra 70'erne og 80'erne med f.eks. Stevie Wonder, Doobie Brothers, Donna Summer, Kim Larsen, Thomas Helmig, Halberg-Larsen og Rocazino til de seneste par årtiers bedste hits med bl.a. U2, Robbie Williams og Gavin DeGraw.


Trioen kan efter arrangementets størrelse og budget bookes med sangerinde eller keyboards. - Eller begge dele, - så hedder bandet "All The Hits".


Omtale af "All The Hits" findes andetsteds på Aktiv Bookings hjemmeside.