BLUES & JAZZ

JACOB VENNDT'S FABULOUS SWING TRIO


Eksklusivt og elegant – intet mindre!


Jacob Venndt’s Fabulous Swing Trio er en tight og råswingende pianotrio med et twist: en syngende bassist der samtidigt også behersker den kromatiske mundharpe på virtuost niveau !  Hvis man elsker Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen er JVFST et must !


Entertainment og humør er i højsædet når denne trio tryllebinder sit publikum med en medrivende kærlighed til guldalderjazz og swing-musikken. Repertoiret er fyldt med de mest elskede klassikere indenfor genren, men nyere evergreens tages også under respektfuld behandling og bidrager til en alsidig musikoplevelse.


Receptioner, dinner, koncerter samt backing af forskellige ”crooner” solister/instrumentalister. Og så er jazz i øvrigt noget man skal kunne danse til, så også denne afdeling tager JVFST sig gerne af.


Jacob Venndt er multiinstrumentalist som kan spille på alt hvad han får i hænderne, hvilket bl.a. også indebærer sav. Så hvis man ønsker lidt entertainment i gøglerafdelingen er trioen med på ideen, når blot det er aftalt på forhånd.


Personaleevents med delvist vocal eller instrumental deltagelse af publikum under ledelse af Jacob kan også lade sig gøre.


Jacob Venndt’s Fabulous Swing Trio består af disse professionelle og fremragende musikere:


Jacob Venndt – mundharmonika, sang og bas.

Frontfigur i The Dixieland Gipsy Band som spillede guldalderjazz i hele Norden, Tyskland og sågar New Zealand (2006-2015). Er sponsoreret af det japanske mundharpefirma Suzuki og optræder også som skuespiller og musikalsk entertainer.


Pojken Flensborg – klaver.

Flere jazzudgivelser i eget navn og har del i den fremragende trio med pianisterne Mads Bærentzen og Hans Esbjerg der sammen har udgivet pladen ”Piano, Piano, Piano”.


Per Kolling – trommer.

Original trommeslager i det hedengangne jive/swingband Tintin & Hårtørrerne.